Over Ons

 

Sinds Maart 2021 zitten wij met Eetcafe De Lachende Koe Emmeloord in het nieuwe Horeca Paviljoen de Deel in Emmeloord.

 

Horeca paviljoen de deel
De lachende koe interieur
Horeca paviljoen de deel

Over Ons

Horeca Paviljoen de Deel

Het gaat aanvoelen als een gezellige huiskamer, modern, warm en comfortabel. Dat is de bedoeling van het grand café in een iconisch pand aan de Deel in Emmeloord. Naar verwachting zal de nieuwe horecagelegenheid medio maart 2021 de deuren openen.

Angela Verbaarschot, jarenlang manager bij onder andere Eetcafé de Lachende Koe en Beachclub Sneek, heeft grootse plannen met het pand. “In het grand café kun je de hele dag terecht. ’s Ochtends voor heerlijke koffie, in de loop van de dag voor een gezonde lunch, een lekkere borrel en een goed diner. En onder het overdekt en verwarmd terras is het straks zelfs met slecht weer ook heerlijk zitten.”

Verbaarschot doet er met haar plannen nog een schepje bovenop: “Aan de andere kant van het pand openen we in dezelfde periode een vierde locatie van Eetcafé de Lachende Koe. Het succesvolle all-in concept heeft zich eerder al bewezen in drie vestigingen in Friesland. Voor een zachte prijs serveren we er lunch en diner met daarbij onbeperkt drinken. Voor ieder wat wils dus!”